Allt inom sömnad

Reparation    Nysömnad    Brudklänningar

PRästkläder    Maskinbroderi    KNAPPSLAGNING

Välkommen till Monicas Syateljé i Norrköping

Syateljén startade 1975 och har sedan dess hjälpt kunder med allt från stort till smått. Mitt fokus är nysömnad men jag hjälper gärna till med lagningar, omsömnad, ändringar på brudklänningar samt knappslagning. Du är varmt välkommen att läsa lite mer om mig eller mina tjänster. 

Läs mer om mig

NYSÖMNAD - DAM

Jag utgår från kundens kroppsmått. Ett grundmönster skapas, modell konstrueras. Ibland behövs plagget sys upp i toil (lakansväv), för att kunden ska vara säker på modellen. Provar, justeras om det behövs. Dags för tillskärning av kundens tyg. Välkommen att diskutera Ditt önskeplagg.

REPARATIONER - LAGNINGAR

Allt går inte att lagas... men mycket går. B-lås byte och favorit jeans trasiga. Ett platgg som inte sitter bra. För litet-stort-kort eller för långt. Här får även herrar hjälp. Välkomna med ert problem.

KNAPPSLAGNING

Klädda knappar kan alltid piffa upp ett gammalt plagg. Även till möbler. Välj ett kul tyg eller skinn. Det finns många knappmodeller. Välkomna med Era kreativa idéer.

PRÄST - DIAKON

Utför Nysömnad till DAM. Ändringar sker till Dam och Herr. Välkommen att diskutera med mig.

MASKINBRODERING

Här är det bara fantasin som sätter stopp, hur man använder brodering. T.ex. namna dopklänningar som går i arv, personliga handdukar, örngott. Låt fantasin flöda. Välkomna!

Monicas Syateljé

Skolgatan 10, Gårdshus

602 25 Norrköping

011-10 14 82

Öppettider

Måndag Stängt

Tisdag - Torsdag 09:00 - 15:00

Fredag - Söndag Stängt